Om oss

Välkommen till oss!

Först en matbutik och nu en vinbar!

I hela sju år fanns 8T8, en ekologisk matbutik och nudelbar i den här lokalen. Startad av mig som då år 2010 ville skapa en oslagbar matvärld med ambitionen om att dela med mig av det goda. Göra som andra matbutiker inte gör. Vara personlig, ambitiös, matnördig, informativ och kul.

Jag har nu förvandlat min matvärld till en dryckesvärld med fokus på goda vinerÄven här vill jag fortsätta göra på ett annat vis. Sprida allmän lära och kunskap om den moderna vinvärlden som exploderar i detta nu, och hälla upp grymma viner till rimliga priser på en skön plats. Omsorgsfullt odlade viner från medvetna vinproducenter. Gärna småskaligt, med fokus på hantverk.

Eftersom vi gillar öl stenhårt har vi samma inställning här! Vi tappar upp hantverksöl med bra råvaror från bryggare vi hyllar. En hel del svenskt men även från Kanada och spännande ciderdrycker är snart på väg in.

Dricka drycker utan alkohol!? Såklart. Vi är måna om att ha ett stort utbud av det som händer just nu inom dryckesvärlden, för det fullkomligen jäser av kreativitet runtom i landet. Allt från must, tonic, kombucha, infusioner, lyxläsk, hemkörda lemonader etc. Vi är alltid på jakt efter goda, smakdängda, innerliga drycker. Hör gärna av dig med tips...

Innerligt välkomna!

Carro Tallving tillsammans med dryckesnördarna och sommeliererna Malin Axelsson, Camila Raveau och de andra som gör Dryck vinbar möjligt.

Så här är det...

Hej! Vi på Dryck vinbar vill vara med och skapa möten mellan människor och samtidigt vara en given mötesplats i framkant kring vin, öl och allmänt bra och goda drycker. För skönt häng i baren! För nya smaker, upptäckter, inspiration, vidgade sinnen och kloka samtal. Hos oss pågår det happenings, tastings och lite sådär "plötsligt händer det". Även spännande och avslappnade vinprovningar i vårt separata rum - Dryckesateljén.

Välkommen in till oss!

 

 

Skicka ett mail

Namn
Telefon
E-mail
Meddelande
Mer läsning
Dryck Vinbar
Hitta hit

SWEDENBORGSGATAN 1
precis vid MARIATORGET, Stockholm

Öppettider

Med reservation för knasiga epidemier kan våra stängningstider variera.

Tis - Tor kl 15-21

Fre kl 15-22

Lör kl 15-22

Sön Vila

Mån Vila

Kontakta oss