Om oss

Välkommen till oss!

Först en matbutik och nu en vinbar!

I hela sju år fanns 8T8, en ekologisk matbutik och nudelbar i den här lokalen. Startad av mig som då år 2010 ville skapa en oslagbar matvärld med ambitionen om att dela med mig av det goda. Göra som andra matbutiker inte gör. Vara personlig, ambitiös, matnördig, informativ och kul.

Jag har nu förvandlat min matvärld till en dryckesvärld med fokus på goda vinerÄven här vill jag fortsätta göra på ett annat vis. Sprida allmän lära och kunskap om den moderna vinvärlden som exploderar i detta nu, och hälla upp grymma viner till rimliga priser på en skön plats. Omsorgsfullt odlade viner från medvetna vinproducenter. Gärna småskaligt, med fokus på hantverk.

Eftersom vi gillar öl stenhårt har vi samma inställning här! Vi tappar upp hantverksöl med bra råvaror från bryggare vi hyllar. En hel del svenskt men även från Kanada och spännande ciderdrycker är snart på väg in.

Dricka drycker utan alkohol!? Såklart. Vi är måna om att ha ett stort utbud av det som händer just nu inom dryckesvärlden, för det fullkomligen jäser av kreativitet runtom i landet. Allt från must, tonic, kombucha, infusioner, lyxläsk, hemkörda lemonader etc. Vi är alltid på jakt efter goda, smakdängda, innerliga drycker. Hör gärna av dig med tips...

Innerligt välkomna!

Carro Tallving tillsammans med supersommelier Malin Axelsson och gänget som gör Dryck vinbar möjligt.

Så här är det...

Hej! Vi på Dryck vinbar vill vara med och skapa möten och möjligheter mellan människor och samtidigt vara en härlig njutarvärld i framkanten kring vin, öl och allmänt goda drycker. Ett skönt häng helt enkelt!

Här hittar du nya smaker, upptäckter, inspiration, vidgade sinnen och kloka samtal. Tillsammans med happenings, tastings och lite sådär "plötsligt händer det". Även spännande och avslappnade vinprovningar i vårt separata rum - Dryckesateljén.

Välkommen in till oss!

 

 

Skicka ett mail

Namn
Telefon
E-mail
Meddelande
Mer läsning
Dryck Vinbar
Hitta hit

SWEDENBORGSGATAN 1
precis vid MARIATORGET, Stockholm

Öppettider

Tis - Fre kl 16-23

Lör kl 14-23

Sön, Mån Vilar vi

Kontakta oss