Vin

Omsorgsfullt odlade viner från medvetna vinproducenter.

Gärna småskaligt, med fokus på hantverk

Vår föränderliga vinlista

Vi vill öppna upp vinvärlden på ett sätt så att du blir sugen på att kliva in, fråga, utforska, smaka och upptäcka en massa du inte redan visste. I vår dynamiska vinlista hittar du alltid något nytt och kul. Vi kommer att förändra, byta ut och plocka in härliga viner och nya smakvärldar allteftersom.

Botanisera gärna runt i Dryckeslistan du hittar nedanför.

Associerade med
Star Wine List

Ladda ner dryckeslistan (PDF)

Naturliga bubblor!

Pet Nat - vad är det? Det är det nya svarta och det goda bubbliga. Petillant Naturel är egentligen en äldre vintradition än metoden som man gör champagne på... här gör det tyska paret Melanie och Michael en grym pet nat gjord på druvan Silvaner. "We came from London to Kitzingen leaving publishing behind to follow our mission: making natural wine with the intent of nothing added or taken away".

Glas 100 kr Flaska 680 kr

Sol & vind!

Vi blir mjuka och följsamma i kroppen (inte bara av alkoholen) inför den här flaskan. Jäklar vilken bra chardonnay! Edna Valley i södra Kalifornien har mycket sol i kombo med svala vindar. Det gör susen! Du kanske får en feeling av rostade ekfat, ananas och mango... eller bara gott. Njut silkeslen och mumsig som den är eller till vår nya höstmeny.

Glas 175 kr, Flaska 700 kr

Mer läsning
Dryck Vinbar
Hitta hit

SWEDENBORGSGATAN 1
precis vid MARIATORGET, Stockholm

Öppettider

MÅN Vilodag
TIS - FRE 15:00 - 22:00 
LÖR 12:00 - 22:00
Under januari 2018 är SÖN vilodag

 

Kontakta oss